Over IT Security Tilburg

IT Security Tilburg is uniek in zijn full-service benadering. Met achtergrond in zowel software engineering als informatiebeveiliging, begeleiden wij organisaties bij het realiseren van een veilige en verantwoorde IT-omgeving. Wij detecteren de problemen en lossen het desgewenst samen met u op. Door deze efficiënte manier van werken zet u in korte tijd een streep door IT-gerelateerde risico’s.

Joint venture

It Security Tilburg is in 2021 opgericht door Ad Hendrikx en Frans Pijnenborg als joint venture tussen DPO Partner en Hendrikx ITC.

Onze missie

Continue blijven leren om vulnerabilities tijdig te signaleren.

Grip op IT Security - IT Security Tilburg Spoorlaan

Kantoor van IT Security Tilburg aan de Spoorlaan in Tilburg

Grip op IT Security - thumbnail image

Harness the power of raw data

Hendrikx ITC

Hendrikx ITC is een dynamisch ICT-bedrijf in Tilburg die data gerelateerde software oplossingen levert. We ontwikkelen de open-source software zelf en bieden een compleet dataplatform aan  voor dataverzameling, dataverwerking, data science en kunnen dit bijvoorbeeld ook visualiseren in dashboards.

Wij gaan voor duurzame, lange-termijn relaties met onze klanten waarbij we onze klanten in staat stellen meer uit hun data te halen op een verantwoorde en veilige manier.

Website: www.hendrikx-itc.nl 

Grip op IT Security - DPO Partner Logo

Het versterken van vertrouwen

DPO Partner

Op de waarde van vertrouwen, ambieert DPO Partner het functioneren van organisaties te versterken. Privacy en IB vormen een waardevol goed voor iedere organisatie. DPO Partner heeft zich daar in gespecialiseerd om een waardevolle gesprekspartner te zijn.

Voor het beschermen van persoonsgegevens werken wij met pragmatische maatregelen die noodzakelijk (AVG) en lean zijn voor de betrokkene en de organisatie.

Website: www.dpopartner.nl 

Kom in contact

Heb je vragen over IT-beveiliging of wens je een vrijblijvend gesprek met ons?