De ondernemers achter IT Security Tilburg

IT Security Tilburg is de nieuwe onderneming van Ad Hendrikx en Frans Pijnenborg. Onze missie; “Continue blijven leren om vulnerabilities tijdig te signaleren”.

Frans: “Steeds vaker wordt het belang van informatiebeveiliging bevestigd – neem de recente voorbeelden van bijvoorbeeld Albert Heijn waar de kaasschappen leeg waren doordat de distributeur door ransomware was getroffen. We voelden de noodzaak hier iets aan te doen en bedrijven te helpen grip op hun IT security te hebben, zodat dit soort ellende kan worden voorkomen”. Ad: “Wij hebben de kennis in huis om adequaat, na het signaleren van kwetsbaarheden, software aan te passen en issues op te lossen.  Ondernemers vragen dan direct een oplossing, die flexibilteit kunnen wij bieden”.

Ad Hendrikx, ruim 18 jaar actief als founder en managing partner van Hendrikx ITC. Vanuit hun ambitie duurzame vooruitgang mogelijk te maken, sluit IT Security Tilburg daar goed op aan. Hendrikx ITC is gespecialiseerd in security en data, zij stellen hun relaties in staat beter te presteren door de beschikbaarheid van data en rapportages voor optimalisatie van performance. Frans Pijnenborg, is al 9 jaren zelfstandig actief als compliance officer. Zijn passie is het vertrouwen te versterken van klanten en medewerkers in organisaties. Privacy en Informatie Beveiliging zijn daarvoor twee belangrijke pijlers. Frans heeft zich daar in gespecialiseerd om een waardevolle gesprekspartner te zijn met zijn team van DPOPartner.

Ad en Frans vormen samen de kracht achter IT Security Tilburg.  De actualiteit op het gebied van cybercrime vraagt om “Grip op IT Security” en direct reactie als het urgent is.

Grip op IT Security - Frans Ad1 2